Χρήσιμες πληροφορίες

ΕΟΤ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης διοργανωτή:
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΡ. ΣΥΜΒ. 97754
ΑΡ. ΜΗΤΕ 0209Ε70000799601
Θα πρέπει να εξετάσετε πολλά πράγματα πριν από το ταξίδι σας. Οι ακόλουθες συμβουλές μπορεί να είναι χρήσιμες, κατά την προετοιμάσία σας για να ταξιδέψετε. Πριν πάτε οπουδήποτε, κάντε την έρευνά σας σχετικά με τη χώρα που σκοπεύετε να επισκεφθείτε και καλό είναι να μάθετε μερικές φράσεις στην τοπική γλώσσα.

Θα ήταν μια καλή ιδέα να οργανώσετε μια συμπληρωματική ασφάλιση υγείας και ταξιδιωτική ασφάλιση. Να έχετε μαζί σας απόδειξη της ασφαλιστικής κάλυψης, και να δώσετε ένα αντίγραφο σε κάποιον στο σπίτι.Κάντε τα απαιτούμενα εμβόλια άν χρειάζετε. Αν παίρνετε φάρμακα μαζί σας, φροντίστε να είναι στην αρχική τους συσκευασία. Να έχετε συνταγή γιατρού για τυχόν ελεγχόμενα φάρμακα, και αν χρησιμοποιείτε σύριγγες, καλό είναι να έχετε ιατρικό πιστοποιητικό μαζί σας. Αφήστε τα αντίγραφα στο σπίτι.

Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας δεν έχει λήξει και ισχύει για έξι μήνες από την ώρα του ταξιδιού σας. Να έχετε φωτοτυπία της πρώτης σελίδας της ταυτότητα σας και να την έχετε χωριστά από εκεί που θα έχετε το διαβατήριό σας.
Αφήστε ένα άλλο αντίγραφο με κάποιον στο σπίτι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις θεωρήσεις που χρειάζεστε.

Κράτα τις αυθεντικές αποδείξεις για τις αγορές που κάνεις,όπως επίσης και για τον λογαριασμό του ξενοδοχείου,την συμφωνία για την ενοικίαση του αυτοκινήτου και λογαριασμούς ιατρικών υπηρεσιών.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΟΤ
ΑΡ. ΜΗΤΕ 0209Ε70000799601
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 114543403000
Ασφάλεια αστικής ευθύνης διοργανωτή:
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΡ. ΣΥΜΒ. 97754