ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ 3/1/2020 έως 6/1/2020                                                                   ΤΙΜΗ 150€


ΗΜΕΡΑ 1η
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 07.30 πμ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ & Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ & ΦΑΓΗΤΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ), ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
ΗΜΕΡΑ 2η
ΠΡΩΙΝΟ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΚΑΛΩΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ‘’ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ’’. ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
ΗΜΕΡΑ 3η
ΠΡΩΙΝΟ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΤΟΞΩΤΟ ΓΕΦΥΡΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΤΑΒΕΡΝΑ. ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
ΗΜΕΡΑ 4η
ΠΡΩΙΝΟ.ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΕΩΡΟ & ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) & ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ. ΛΗΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2102481022 – 6983391348
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 10/11/2019 ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 85€.

Η τιμή περιλαμβάνει : Όλες τις μετακινήσεις/μεταφορές, σύμφωνα με το πρόγραμμα, με πολυτελή λεωφορεία Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LIKNON 3*. Δωμάτια δίκλινα-τρίκλινα. Πρωινό μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο. Φόρος διαμονής. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης. (ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ 97754 ) Φ.Π.Α Η τιμή δεν περιλαμβάνει : Εισόδους μουσείων – αρχαιολογικών χώρων – εκκλησιών. Επιπλέον έξοδα (όπως επιπλέον γεύματα, ποτά στα γεύματα, φιλοδωρήματα). Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκδρομής ως προαιρετικό.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ 27/12/2019 έως 30/12/2019ΤΙΜΗ 150€

ΗΜΕΡΑ 1η
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  07.30 πμ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ & Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ & ΦΑΓΗΤΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ), ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
ΗΜΕΡΑ 2η
ΠΡΩΙΝΟ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΚΑΦΕΣ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ‘’ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ’’.  ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
ΗΜΕΡΑ 3η
ΠΡΩΙΝΟ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΡΩΤΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) & ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ-ΡΟΤΟΝΤΑ-ΚΑΜΑΡΕΣ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ-ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ.ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ). ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
ΗΜΕΡΑ 4η
ΠΡΩΙΝΟ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ  ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ. ΛΗΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2102481022 – 6983391348
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ  10/11/2019 ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ  85€.

Η τιμή περιλαμβάνει :
Όλες τις μετακινήσεις/μεταφορές, σύμφωνα με το πρόγραμμα, με πολυτελή λεωφορεία
Τρείς  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
AMBASSADOR 4*.
Δωμάτια δίκλινα-τρίκλινα.
Πρωινό μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο.                                                                     Φόρος διαμονής.
Ξεναγήσεις-περιηγήσεις.
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.                                                                 Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης.
(ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ  ΠΙΣΤΗ  ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ  97754 )                                                                           
Φ.Π.Α
Η τιμή δεν περιλαμβάνει :
Εισόδους μουσείων – αρχαιολογικών χώρων – εκκλησιών.
Επιπλέον έξοδα (όπως επιπλέον γεύματα, ποτά στα γεύματα, φιλοδωρήματα).
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκδρομής ως προαιρετικό.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΟΤ
ΑΡ. ΜΗΤΕ 0209Ε70000799601
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 114543403000
Ασφάλεια αστικής ευθύνης διοργανωτή:
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΡ. ΣΥΜΒ. 97754